Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

4 AL-KHINDI :)
Wednesday, August 15, 2012 ★ 9:43 AM │ (0) angels



Assalamualaikum. Alhamdulilah mood baik dah flow in bila tengok album album lama. kalau tengok semua gambar dulu dulu mesti rasa nak gelak guling guling smpai tak cukup tanah :) And that time i'll think, how fast the time flies (': Sedar tak sedar dah 7 bulan sekolah dan next year, imma SPM victim * die * 


Back to reality. Hari isnin petang bebudak hang dah balik buat kekecohan dekat sekolah. sejujurnya mmg aman tanpa korang. Haha :P Paling awal balik orang kampung sarawak. pukul 10 dah balik then terus masuk class belajar. Yang lain semua balik petang and malam.


" Mana suami kau ? "

" Flight delay kot. kesian dia buka dalam flight :( "


Suami ? omg omg :O Haha. Nasib baik dapat jumpa jalan pulang enn :P Mwehehe. Then hari selasa pagi tuu for the first time aku turun sahur dalam bulan ramadhan ni uhuks uhuks. Haha. bila masuk je DM " PAP " * senyum * bila toleh kanan * senyum lagi * Terima kasih sbb tak pindah sekolah :) Terasa bersemangat hari tuu. keh keh keh :P 


Selasa pagi. Cukup gembira. Tak tipuu. Semua orang mcm bersemangat. Semua orang mcm happy. bila ajak tgkap gambar semua semangat nak masuk. Ohh lupa nak bagitau. Dekat class aku ade artis * cough * Ehemm. siapa ? Haa alah yg directioners tuu :P hihi. yang itam itam sikit tuuu
yang pakai subang tuu.. YES! Zayn Malik in le khindi class :P Haha. 




Haaa sama kan sama kan ? Act ini hanya rekaan semata mata. sbb dia suka sgt perasan dia hensem -,- Dengan rambut baru dia tuu lagilah perasan jadinya. Setiap hari kitaorg dgr dia puji diri sendiri T.T luls. Okay abaikan. Petang selasa ade majlis khatam AlQuran :) Suara jehad dengan amir hasif sedap sangat. Merdu sangat. Then mamat zayn malik ni belanja aku air vendor :B Mwehehe thanks! tapi aku tak guna pun duitnya -.- Haha. Dan akhirnya DM memahami penghuninya. DM sediakan sate 4 cucuk seorang time iftar! Alhamdulilah! Hahahaha :3


The last day, hari ni, hari Rabu. First dimulakan dgn perhimpunan dgn pengetua then salam salaman dgn smua cikgu :) Ohyaa Cikgu Azira, Selamat Pengantin Baru kihkihkih. Then balik class kitaorg memulakan photoshoot smpena hari raya aidilfitri. Hihi. Enjoy le pictures! :DD



Behind the scene

With ziera and zeema
With Zayep * muka penat *
Jehad irfan and zayep
The Advanture of Avatar
Short movie * proses mintak maaf tak ikhlas *
Khindi's Hero
Le Classmate


Dear Khindirians, thanks for everything :DD May Allah bless us and hope this relationship will strong forever till Jannah :) Aminn. Selamat Hari Raya! :)




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
4 AL-KHINDI :)
Wednesday, August 15, 2012 ★ 9:43 AM │ (0) angels



Assalamualaikum. Alhamdulilah mood baik dah flow in bila tengok album album lama. kalau tengok semua gambar dulu dulu mesti rasa nak gelak guling guling smpai tak cukup tanah :) And that time i'll think, how fast the time flies (': Sedar tak sedar dah 7 bulan sekolah dan next year, imma SPM victim * die * 


Back to reality. Hari isnin petang bebudak hang dah balik buat kekecohan dekat sekolah. sejujurnya mmg aman tanpa korang. Haha :P Paling awal balik orang kampung sarawak. pukul 10 dah balik then terus masuk class belajar. Yang lain semua balik petang and malam.


" Mana suami kau ? "

" Flight delay kot. kesian dia buka dalam flight :( "


Suami ? omg omg :O Haha. Nasib baik dapat jumpa jalan pulang enn :P Mwehehe. Then hari selasa pagi tuu for the first time aku turun sahur dalam bulan ramadhan ni uhuks uhuks. Haha. bila masuk je DM " PAP " * senyum * bila toleh kanan * senyum lagi * Terima kasih sbb tak pindah sekolah :) Terasa bersemangat hari tuu. keh keh keh :P 


Selasa pagi. Cukup gembira. Tak tipuu. Semua orang mcm bersemangat. Semua orang mcm happy. bila ajak tgkap gambar semua semangat nak masuk. Ohh lupa nak bagitau. Dekat class aku ade artis * cough * Ehemm. siapa ? Haa alah yg directioners tuu :P hihi. yang itam itam sikit tuuu
yang pakai subang tuu.. YES! Zayn Malik in le khindi class :P Haha. 




Haaa sama kan sama kan ? Act ini hanya rekaan semata mata. sbb dia suka sgt perasan dia hensem -,- Dengan rambut baru dia tuu lagilah perasan jadinya. Setiap hari kitaorg dgr dia puji diri sendiri T.T luls. Okay abaikan. Petang selasa ade majlis khatam AlQuran :) Suara jehad dengan amir hasif sedap sangat. Merdu sangat. Then mamat zayn malik ni belanja aku air vendor :B Mwehehe thanks! tapi aku tak guna pun duitnya -.- Haha. Dan akhirnya DM memahami penghuninya. DM sediakan sate 4 cucuk seorang time iftar! Alhamdulilah! Hahahaha :3


The last day, hari ni, hari Rabu. First dimulakan dgn perhimpunan dgn pengetua then salam salaman dgn smua cikgu :) Ohyaa Cikgu Azira, Selamat Pengantin Baru kihkihkih. Then balik class kitaorg memulakan photoshoot smpena hari raya aidilfitri. Hihi. Enjoy le pictures! :DD



Behind the scene

With ziera and zeema
With Zayep * muka penat *
Jehad irfan and zayep
The Advanture of Avatar
Short movie * proses mintak maaf tak ikhlas *
Khindi's Hero
Le Classmate


Dear Khindirians, thanks for everything :DD May Allah bless us and hope this relationship will strong forever till Jannah :) Aminn. Selamat Hari Raya! :)




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST