Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

SALAM LEBARAN XX
Saturday, August 25, 2012 ★ 11:39 AM │ (0) angels

Assalamualaikum. Selamat pagi 8 syawal. Rasanya masih belum terlambat nak ucapkan Selamat Hari Raya bukan? Okay entry ini khas untuk raya tahun ni. Tahun 2012. Dan raya yang tak berapa rasa nak raya sangat. Entahlah makin lama makin tak seronok bila nak raya. Kalau dulu smpai tak tidur malam. tapi sekarang raya mcm hari biasa je.




Siapa suka beraya dgn jerawat? Takde sape kan. Yeahman, im so liddat. Tapi nak buat mcm mana, time raya lah baru dia nak keluar :( How sad. Ini raya pertama waktu pagi. Seronok mmg seronok sbb dapat kumpul duit raya mcm budak umur 5 tahun :P Hihi.




Macam biasa aku mmg tak boleh nak cakap perakataan " mintak maaf " Dah bertahun tahun aku cuba tapi aku tak boleh. Sbb aku anak last so yg paling last mintak maaf. Dan time tu mata abah dgn mama dah berair. Sbb tu lah aku tak sampai hati nak ckp. Yang aku cakap hanya 
" Selamat hari raya. Nak duit raya? * mukacomel.jpg * K...






The only one brother that i have :) Mcm biase mmg tak pernah ikut tema. Pakai ikut citarasa masing masing. So aku dgn angah pkai biru. Mama dgn abah pkai coklat. Sweet kan? Haha.



The only one sister that i have :) Orang ckp muka kitaorg tak sama. Memang pun ~



Raya pertama waktu petang


Tolonglah jeles sekarang :P


Meet my cousins :)



Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kepada semua yang baca entry ni :) 
Semoga Allah memberkati kita semua xx InshaAllah.






Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
SALAM LEBARAN XX
Saturday, August 25, 2012 ★ 11:39 AM │ (0) angels

Assalamualaikum. Selamat pagi 8 syawal. Rasanya masih belum terlambat nak ucapkan Selamat Hari Raya bukan? Okay entry ini khas untuk raya tahun ni. Tahun 2012. Dan raya yang tak berapa rasa nak raya sangat. Entahlah makin lama makin tak seronok bila nak raya. Kalau dulu smpai tak tidur malam. tapi sekarang raya mcm hari biasa je.




Siapa suka beraya dgn jerawat? Takde sape kan. Yeahman, im so liddat. Tapi nak buat mcm mana, time raya lah baru dia nak keluar :( How sad. Ini raya pertama waktu pagi. Seronok mmg seronok sbb dapat kumpul duit raya mcm budak umur 5 tahun :P Hihi.




Macam biasa aku mmg tak boleh nak cakap perakataan " mintak maaf " Dah bertahun tahun aku cuba tapi aku tak boleh. Sbb aku anak last so yg paling last mintak maaf. Dan time tu mata abah dgn mama dah berair. Sbb tu lah aku tak sampai hati nak ckp. Yang aku cakap hanya 
" Selamat hari raya. Nak duit raya? * mukacomel.jpg * K...






The only one brother that i have :) Mcm biase mmg tak pernah ikut tema. Pakai ikut citarasa masing masing. So aku dgn angah pkai biru. Mama dgn abah pkai coklat. Sweet kan? Haha.



The only one sister that i have :) Orang ckp muka kitaorg tak sama. Memang pun ~



Raya pertama waktu petang


Tolonglah jeles sekarang :P


Meet my cousins :)



Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kepada semua yang baca entry ni :) 
Semoga Allah memberkati kita semua xx InshaAllah.






Photobucket
OLDER POST | NEWER POST