Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

BEGINNING.
Saturday, August 11, 2012 ★ 9:23 AM │ (0) angels


Assalamualaikum readers :) Ya Allah rasa lama sangat tak update blog. Last update rasanya 4 June lepas Muehehe :3 And now dah 11 August Keh keh keh. So terasa jari sgt speechless nak type ape Nak share ape sbb dah tak biase


Okay Bismillahirrahmanirahim...


Minggu lepas aku baru habis exam UB2. Yeah sch kitaorg mula awal sgt tapi Septechs lagi lah awal dan Smkb lambat pulak lewls --' Okay so far okay lah exam nya tapi resultnya still sama 
Aku memang dilahirkan untuk tidak suka kira kira. cuba bayangkan kalau aku still go on with account dulu tak ke lingkup -.- Haha. Act smpai sekarang rasa nak amik LK hihi. sekarang pun dah ramai yg dah pindah smkb balik. Me ? hmm entahlah. tak tau nak buat keputusan mcm mana.
rasa nak pindah tuu mmg dah ade dari hari first aku masuk basis senanya :( Haha tapi bila fikir balik takut menyesal untuk kali kedua pulak kalau pindah balik. bukan tak buat solat istikharah. Buat dan dapat mimpi. bila aku cerita mmpi tu dekat ijat dia ckp " Tuu maksudnya Allah suruh kau stay sini " and i was like " Hmm alahh ... " Maybe ini yg terbaik untuk masa ni. aku ulang MASA NI. tapi soon or later aku pun sendiri taktau. 




Untuk minggu ni pulak sangat best sangat tenang dan harmoni :) Kenapa ? Hm entahlah maybe sbb mereka mereka yg dapat cuti seminggu tuu takde kot dekat sekolah Haha :P Start with hari isnin. Ehh isnin cuti... Okay selasa. Hari jadi Azhad Aiman or Azhado or Jehad or ImamMuda and so on... Haha. Kesian dia smbut birthday tanpa kawan kawan tercinta. So kitaorg satu class pun try lah to make him happy :)




 Then rabu ade majlis iftar with ' KeluargaKu ' alah yg mcm mentor mentee tuuu. Haa makan iftar sesama dekat court basket. tapi family aku makan kat DM je. Dan time tuu kitaorg amik nasi dekat DM lambat so mcm biase lauk habis. Time amik lauk tuu aku rasa sebak sangat. Bila duduk terus empangan pecah T.T Haha aku pun tak tahu kenapa aku sedih sangat tengok lauk yg aku nak makan buat berbuka cuma nasi dgn kuah lemak je tanpa lauk ape ape. Terasa bersyukur sbb masih diberi merasa nikmat berbuka daripda mereka yg lain dekat luar sana yang susah tuu kan :') Then lepas makan terus pegi surau for solat and then take a nap dekat celah celah bidar tuu. Haha Ttbe Ain dengan eton datang jerit jerit bagi kebab. dan aku dgn sadface nya tanya " Sape punya ni ? " " Solihin bagi kau kebab nihaa " * sentap 2 setengah tolak 1 minit * Act aku main main je mintak. dia pegi bagi betul betul dgn ucapan " makanlah. tak payah bayar " luls. Haha.


Hari khamis pulak hari bahagia buat aku sbb dapat iftar dengan family angkat aku. makan pizza, ayam percik, nasi pataya and banyak lagi lah dekat rumah cikgu with his family wee :DD Tapi time tuu jugak lah class aku 4 Al-Khindi buat iftar together makan mekdi dekat class :( Dan aku tak dapat join. Haihhhh. so sad. tapi takpe sbb lepas isya' dapat bertahlil dengan diaorg semua sekali hee :) Oh lupaa. hari khamis ni aku ade mimpi something yg buat aku teringat dekat someone yg aku rindu. Oh rindu mungkin. 





Then last hari jumaat belajar BIO 3 masa. First time rasa enjoy dan faham gilaa belajar bio ni. Tambah pulak dgn bonai yg sendep dan suka buat lawak bodoh enn Haha mmg gelak je lah. And Addmath pun belajar best. cikgu enjoy betul mengajar. keh keh keh. Now we talk about EJ. Siapa EJ ? Aku respect siapa yg berani tanya aku siapa EJ. daripada org yg suka hati je buat conclusion sendiri about siapa EJ ni. Tentang EJ biarlah Allah, aku dan beberapa org tertentu je yang tahu. Belum masanya untuk aku bagitau siapa sebenarnya EJ ni. Maybe lelaki. Maybe perempuan. Maybe pondan atau khunsa. Aku pun taktau lah ape jenis dia. Haha. Untuk siapa yang tahu siapa EJ ni, pleaseee simpan. Dan aku nak korang tau yg aku cuma tanak EJ lupaa aku bila dia dah besar nnti macam mana bestfriend aku yg aku rapat time form 2 tuu lupakan aku duluuu. Sakit. boleh faham tak sakit tu apa dan macam mana ? Haihhhhh.


Spread loves <3 font="font">



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
BEGINNING.
Saturday, August 11, 2012 ★ 9:23 AM │ (0) angels


Assalamualaikum readers :) Ya Allah rasa lama sangat tak update blog. Last update rasanya 4 June lepas Muehehe :3 And now dah 11 August Keh keh keh. So terasa jari sgt speechless nak type ape Nak share ape sbb dah tak biase


Okay Bismillahirrahmanirahim...


Minggu lepas aku baru habis exam UB2. Yeah sch kitaorg mula awal sgt tapi Septechs lagi lah awal dan Smkb lambat pulak lewls --' Okay so far okay lah exam nya tapi resultnya still sama 
Aku memang dilahirkan untuk tidak suka kira kira. cuba bayangkan kalau aku still go on with account dulu tak ke lingkup -.- Haha. Act smpai sekarang rasa nak amik LK hihi. sekarang pun dah ramai yg dah pindah smkb balik. Me ? hmm entahlah. tak tau nak buat keputusan mcm mana.
rasa nak pindah tuu mmg dah ade dari hari first aku masuk basis senanya :( Haha tapi bila fikir balik takut menyesal untuk kali kedua pulak kalau pindah balik. bukan tak buat solat istikharah. Buat dan dapat mimpi. bila aku cerita mmpi tu dekat ijat dia ckp " Tuu maksudnya Allah suruh kau stay sini " and i was like " Hmm alahh ... " Maybe ini yg terbaik untuk masa ni. aku ulang MASA NI. tapi soon or later aku pun sendiri taktau. 




Untuk minggu ni pulak sangat best sangat tenang dan harmoni :) Kenapa ? Hm entahlah maybe sbb mereka mereka yg dapat cuti seminggu tuu takde kot dekat sekolah Haha :P Start with hari isnin. Ehh isnin cuti... Okay selasa. Hari jadi Azhad Aiman or Azhado or Jehad or ImamMuda and so on... Haha. Kesian dia smbut birthday tanpa kawan kawan tercinta. So kitaorg satu class pun try lah to make him happy :)




 Then rabu ade majlis iftar with ' KeluargaKu ' alah yg mcm mentor mentee tuuu. Haa makan iftar sesama dekat court basket. tapi family aku makan kat DM je. Dan time tuu kitaorg amik nasi dekat DM lambat so mcm biase lauk habis. Time amik lauk tuu aku rasa sebak sangat. Bila duduk terus empangan pecah T.T Haha aku pun tak tahu kenapa aku sedih sangat tengok lauk yg aku nak makan buat berbuka cuma nasi dgn kuah lemak je tanpa lauk ape ape. Terasa bersyukur sbb masih diberi merasa nikmat berbuka daripda mereka yg lain dekat luar sana yang susah tuu kan :') Then lepas makan terus pegi surau for solat and then take a nap dekat celah celah bidar tuu. Haha Ttbe Ain dengan eton datang jerit jerit bagi kebab. dan aku dgn sadface nya tanya " Sape punya ni ? " " Solihin bagi kau kebab nihaa " * sentap 2 setengah tolak 1 minit * Act aku main main je mintak. dia pegi bagi betul betul dgn ucapan " makanlah. tak payah bayar " luls. Haha.


Hari khamis pulak hari bahagia buat aku sbb dapat iftar dengan family angkat aku. makan pizza, ayam percik, nasi pataya and banyak lagi lah dekat rumah cikgu with his family wee :DD Tapi time tuu jugak lah class aku 4 Al-Khindi buat iftar together makan mekdi dekat class :( Dan aku tak dapat join. Haihhhh. so sad. tapi takpe sbb lepas isya' dapat bertahlil dengan diaorg semua sekali hee :) Oh lupaa. hari khamis ni aku ade mimpi something yg buat aku teringat dekat someone yg aku rindu. Oh rindu mungkin. 





Then last hari jumaat belajar BIO 3 masa. First time rasa enjoy dan faham gilaa belajar bio ni. Tambah pulak dgn bonai yg sendep dan suka buat lawak bodoh enn Haha mmg gelak je lah. And Addmath pun belajar best. cikgu enjoy betul mengajar. keh keh keh. Now we talk about EJ. Siapa EJ ? Aku respect siapa yg berani tanya aku siapa EJ. daripada org yg suka hati je buat conclusion sendiri about siapa EJ ni. Tentang EJ biarlah Allah, aku dan beberapa org tertentu je yang tahu. Belum masanya untuk aku bagitau siapa sebenarnya EJ ni. Maybe lelaki. Maybe perempuan. Maybe pondan atau khunsa. Aku pun taktau lah ape jenis dia. Haha. Untuk siapa yang tahu siapa EJ ni, pleaseee simpan. Dan aku nak korang tau yg aku cuma tanak EJ lupaa aku bila dia dah besar nnti macam mana bestfriend aku yg aku rapat time form 2 tuu lupakan aku duluuu. Sakit. boleh faham tak sakit tu apa dan macam mana ? Haihhhhh.


Spread loves <3 font="font">



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST