Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

SKIP IT. DONT READ.
Saturday, August 11, 2012 ★ 11:05 AM │ (0) angels


Assalamualaikum :) Entry ni bukan lah penting sangat pun. Buang masa je kalau baca. Maka jangan baca. Aku cuma nak cerita tentang cerita aku. Cerita yang mungkin takde orang pernah kesah. Mungkin orang fikir ianya hanya mitos atau legend. Atau mungkin orang mmg tanak tau punn. Tapi aku still nak share. bukan share tapi update untuk penuhkan blog ni dengan kenangan dan menandakan yg blog ini masih bernyawa.




Kan aku dah cakap yg aku dah matang. Tak percaya? Haa tuu haa jerawat luls. okay ini sebenarnya gambar lamaa. sangat lama keh keh keh. Tangan siapa tuu aku pun lupaa. Okay abaikan. Sebenarnya aku remaja. Remaja yang teringin nak jadi budak budak balik. Sbb dulu time kecik kecik takde masalah. yang aku tau cuma main tidur tengok tv ketawa. menangis ? tak pernah wujud kecuali menangis sbb kene marah dengan mama T.T Tapi budak budak sekarang ni dah moden. dah pkai iPad iPun iJeles iTakOkay. Hahaha. So budak budak zaman sekarang ni kecik kecik dah ade masalah komunikasi dan percintaan. Macam dekat twitter. Baru umur 12 13 14 dah tweet " dear crush... till jannah " Haa acik kau. Haha dulu aku umur kau tak reti main twitter tau. And now im sixteen teen. Not officialy sixteen actually sbb birthday aku lama lagi. Masalah ? haa jangan cakap lah. kalau dikumpulkan tak cukup gunung dikejar anak yg dikendong berciciran * takde kene mengena sebenarnya -.- * Tapi ape kan daya. Kita siapa nak halang semuanya datang. Macam orang selalu kata " Pengalaman adalah cikgu yang paling bagus. dan Allah uji kita sbb Allah sayang kita " So what can i do is always pray and be tough no matter what :D 


Cinta ? Aku pernah jatuh hati banyak kali. Jatuh cinta sekali. Jatuh hati dan hampir ke cinta sekali. Dan sekarang aku hadapinya untuk kali kedua. Wuwuwuw lepas ni mesti banyak text masuk tanya siapa kan ? Yeahh SMKBrians nowadays ~ Haha. Semenjak aku join team forlone ni aku takut nak jatuh hati lagi. Bercinta baru sekali tapi tuu dah bwk pengaruh besar dalam hidup aku. Smpai aku cakap yang aku tanak kaww.... Haha K. kang ade yg marah aku lagi kang kalau ckp ayat tuu lagi. Bukan tanak tapi takut dapat orang yang salah.


" Kita diberi peluang untuk memilih. Jadi pilihlah yg elok elok. 
Keep praying semoga jodohmu baik baik belaka :) "


Aminnn. untuk masa sekarang ni aku kecewa * pasang lagu hanya aku cinta kau seorang * Mungkin kau tak sedar yang aku tengah kecewa dgn kau. atau mungkin kau mmg tak pernah kisah. yes aku rasa yg kedua tuu betul. Jangan ingat aku taktau ape yg kau dah buat belakang aku. tak marah pun cuma tak sangka. Sentap bagai mati hidup semula dan buat mcm tak berlaku pape. Itulah orang kata jangan bagi harapan terlampau tinggi terhadap benda yg tak pasti.


" Perempuan ni hatinya lain. Dia cepat menaruh harapan, dan perasaan dia boleh mmpengaruhi cara pemikiran dia. Sbb tulah ramai bunuh diri sbb cinta. Jadi yg lelaki ni janganlah mainkan perasaan perempuan. "


Kenapa lelaki selalu dipersalahkan? Haaa itu aku takde jawapan. kalau ade jawapan boleh lah tggalkan dekat komen yee haha. asal budak banting jumpa aku je soalan pertama yg diaorg tanya mesti " Weh ade kekasih tak kat sana ? " this is so mainstream. And dengan sadface nya aku jawab " takde siapa nak kamek lah :P " uhuks uhuks. Betul tak tipu. Haha. tak kisah pun. belum masanya untuk aku fikir smua ni. Aku cuma nak dihargai pada waktu mcm ni. Bukan nya dijadikan bahan mainan, patung dan bahan gelak kau dengan kawan kau dalam kelas! 







I lost someone who doesn't like me, 
But he lost someone who truely and sincerely love him.




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
SKIP IT. DONT READ.
Saturday, August 11, 2012 ★ 11:05 AM │ (0) angels


Assalamualaikum :) Entry ni bukan lah penting sangat pun. Buang masa je kalau baca. Maka jangan baca. Aku cuma nak cerita tentang cerita aku. Cerita yang mungkin takde orang pernah kesah. Mungkin orang fikir ianya hanya mitos atau legend. Atau mungkin orang mmg tanak tau punn. Tapi aku still nak share. bukan share tapi update untuk penuhkan blog ni dengan kenangan dan menandakan yg blog ini masih bernyawa.




Kan aku dah cakap yg aku dah matang. Tak percaya? Haa tuu haa jerawat luls. okay ini sebenarnya gambar lamaa. sangat lama keh keh keh. Tangan siapa tuu aku pun lupaa. Okay abaikan. Sebenarnya aku remaja. Remaja yang teringin nak jadi budak budak balik. Sbb dulu time kecik kecik takde masalah. yang aku tau cuma main tidur tengok tv ketawa. menangis ? tak pernah wujud kecuali menangis sbb kene marah dengan mama T.T Tapi budak budak sekarang ni dah moden. dah pkai iPad iPun iJeles iTakOkay. Hahaha. So budak budak zaman sekarang ni kecik kecik dah ade masalah komunikasi dan percintaan. Macam dekat twitter. Baru umur 12 13 14 dah tweet " dear crush... till jannah " Haa acik kau. Haha dulu aku umur kau tak reti main twitter tau. And now im sixteen teen. Not officialy sixteen actually sbb birthday aku lama lagi. Masalah ? haa jangan cakap lah. kalau dikumpulkan tak cukup gunung dikejar anak yg dikendong berciciran * takde kene mengena sebenarnya -.- * Tapi ape kan daya. Kita siapa nak halang semuanya datang. Macam orang selalu kata " Pengalaman adalah cikgu yang paling bagus. dan Allah uji kita sbb Allah sayang kita " So what can i do is always pray and be tough no matter what :D 


Cinta ? Aku pernah jatuh hati banyak kali. Jatuh cinta sekali. Jatuh hati dan hampir ke cinta sekali. Dan sekarang aku hadapinya untuk kali kedua. Wuwuwuw lepas ni mesti banyak text masuk tanya siapa kan ? Yeahh SMKBrians nowadays ~ Haha. Semenjak aku join team forlone ni aku takut nak jatuh hati lagi. Bercinta baru sekali tapi tuu dah bwk pengaruh besar dalam hidup aku. Smpai aku cakap yang aku tanak kaww.... Haha K. kang ade yg marah aku lagi kang kalau ckp ayat tuu lagi. Bukan tanak tapi takut dapat orang yang salah.


" Kita diberi peluang untuk memilih. Jadi pilihlah yg elok elok. 
Keep praying semoga jodohmu baik baik belaka :) "


Aminnn. untuk masa sekarang ni aku kecewa * pasang lagu hanya aku cinta kau seorang * Mungkin kau tak sedar yang aku tengah kecewa dgn kau. atau mungkin kau mmg tak pernah kisah. yes aku rasa yg kedua tuu betul. Jangan ingat aku taktau ape yg kau dah buat belakang aku. tak marah pun cuma tak sangka. Sentap bagai mati hidup semula dan buat mcm tak berlaku pape. Itulah orang kata jangan bagi harapan terlampau tinggi terhadap benda yg tak pasti.


" Perempuan ni hatinya lain. Dia cepat menaruh harapan, dan perasaan dia boleh mmpengaruhi cara pemikiran dia. Sbb tulah ramai bunuh diri sbb cinta. Jadi yg lelaki ni janganlah mainkan perasaan perempuan. "


Kenapa lelaki selalu dipersalahkan? Haaa itu aku takde jawapan. kalau ade jawapan boleh lah tggalkan dekat komen yee haha. asal budak banting jumpa aku je soalan pertama yg diaorg tanya mesti " Weh ade kekasih tak kat sana ? " this is so mainstream. And dengan sadface nya aku jawab " takde siapa nak kamek lah :P " uhuks uhuks. Betul tak tipu. Haha. tak kisah pun. belum masanya untuk aku fikir smua ni. Aku cuma nak dihargai pada waktu mcm ni. Bukan nya dijadikan bahan mainan, patung dan bahan gelak kau dengan kawan kau dalam kelas! 







I lost someone who doesn't like me, 
But he lost someone who truely and sincerely love him.




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST