Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

MANIS :3
Friday, September 14, 2012 ★ 6:54 AM │ (0) angels


Assalamualaikum :) Hai saya kembali setelah dua minggu terperuk dekat hostel yang tercinta tu. Tercinta mungkin. So first week was the best week ever. you make me smile :) Thankyou. Thanks khindirians. Walaupun kita ni dah famous dekat basis tu pasal kelas yang paling tak bagus sekali tapi kita still sama sama. Onomnomnom shoo sweet :* Hahaha.

Sampai sekarang air mata aku tak pernah berhenti jatuh bila jumpa mama dan ckp psl sekolah ckp psl pindah. Aku sendiri tak tau kenapa. Sampai hari ini aku masih belum dapat jawapan dan petunjuk dari Allah lagi. Takpe, aku redha :) Kalau ikutkan hati aku memang nak pindah tapi kalau ikut hati mmg tanak. Sbb aku dah jatuh sayang dah jatuh cinta dengan kawan kawan aku :) Walaupun diaorg kekadang pelik sikit tapi pelik tu kan istimewa! Hihi :D Tapi aku tetap rindu budak SMKB lebih dari semua orang :') 

" Aku maybe next year dah takde "

* diam * pandang * " okay "

" kau kenapa ? "

" takde ape "

" Kau tak sedih ke ? "

" Tak "

" Kenapa pindah. kau tak sayang aku ke ? "

" Kau tak syg aku kan, so buat ape aku nak syg kau ? "

" Aku sayang kau lah. Dgr tak? Aku syg kau "

1,2,3 belasah sampai mati. Baling semua buku yang ade. Yeahhh that us. So manis :3 Hahaa. Aku tau kau main main tapi sorry tu tak mmberi pape kesan dkt aku :P Keh keh keh. Walaupun kau ckp kau tak sedih, tapi aku tau kau sedih senanya enn :P Okayyy....

And now im starting missing you :P 



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
MANIS :3
Friday, September 14, 2012 ★ 6:54 AM │ (0) angels


Assalamualaikum :) Hai saya kembali setelah dua minggu terperuk dekat hostel yang tercinta tu. Tercinta mungkin. So first week was the best week ever. you make me smile :) Thankyou. Thanks khindirians. Walaupun kita ni dah famous dekat basis tu pasal kelas yang paling tak bagus sekali tapi kita still sama sama. Onomnomnom shoo sweet :* Hahaha.

Sampai sekarang air mata aku tak pernah berhenti jatuh bila jumpa mama dan ckp psl sekolah ckp psl pindah. Aku sendiri tak tau kenapa. Sampai hari ini aku masih belum dapat jawapan dan petunjuk dari Allah lagi. Takpe, aku redha :) Kalau ikutkan hati aku memang nak pindah tapi kalau ikut hati mmg tanak. Sbb aku dah jatuh sayang dah jatuh cinta dengan kawan kawan aku :) Walaupun diaorg kekadang pelik sikit tapi pelik tu kan istimewa! Hihi :D Tapi aku tetap rindu budak SMKB lebih dari semua orang :') 

" Aku maybe next year dah takde "

* diam * pandang * " okay "

" kau kenapa ? "

" takde ape "

" Kau tak sedih ke ? "

" Tak "

" Kenapa pindah. kau tak sayang aku ke ? "

" Kau tak syg aku kan, so buat ape aku nak syg kau ? "

" Aku sayang kau lah. Dgr tak? Aku syg kau "

1,2,3 belasah sampai mati. Baling semua buku yang ade. Yeahhh that us. So manis :3 Hahaa. Aku tau kau main main tapi sorry tu tak mmberi pape kesan dkt aku :P Keh keh keh. Walaupun kau ckp kau tak sedih, tapi aku tau kau sedih senanya enn :P Okayyy....

And now im starting missing you :P 



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST